Kelebihan Simkad OneXox


Bisnes ini terbuka kepada SEMUA pengguna telefon bimbit. Seperti anda, saya juga pengguna telefon bimbit. Saya membayar untuk menggunakan sim kad handphone saya selama ini. Setiap bulan saya akan memperuntukkan sejumlah wang untuk membayar topup dan bil bulanan. Kebiasaannya topup tersebut untuk kegunaan membuat panggilan, sms dan internet. Saya pasti anda pun begitu juga. Sepanjang saya menggunakan perkhidmatan mereka, tidak pula mereka pernah memberikan saya walau satu sen pun sedangkan mereka untung jutaan ringgit setiap tahun hasil dari penggunaan talian telco yang mereka sediakan kepada saya dan juga anda. Saya tidak pernah terfikir bahawa sebenarnya saya boleh jimat topup setiap bulan dan dalam masa yang sama mampu menjana pendapatan 4 angka sebulan dengan telefon bimbit yang saya gunakan! Pada mulanya saya tidak percaya! Saya tidak sangka ini adalah benar! YA, saya tolak 100%.

Kali ini saya ingin MEMPERKENALKAN anda Simkad Prepaid Super Jimat ONEXOX mampu milik HANYA RM 10.00 sahaja dan terdapat PERCUMA nilai kredit RM 5.00. Mengapa saya teruja sangat nak mempromosi simkad ini?? Okay di sini saya nyatakan 11 SEBAB MENGAPA ANDA HARUS TUKAR KEPADA simkad OneXOX dan seterusnya saya akan buka peluang kepada anda seluas-luasnya bagaimana nak GENERATE income 4 hingga 5 angka sebulan dengan simkad ONEXOX.

10 KELEBIHAN SIMKAD ONEXOX

CONTOH: PANGGILAN DARI ONEXOX KE TELCO LAIN
ONEXOX MENGGUNAKAN BLOK 30 SAAT BERBANDING
KEBANYAKAN TELCO LAIN YANG MENGGUNAKAN BLIK 1 MINITTERBUKTI LEBIH JIMAT
Tempoh SAH akan ditambah secara terkumpul setiap kali anda topup ke akaun anda. Ini bermakna tempoh sah yang baru hanya akan bermula daripada tarikh luput tempoh sah topup yang dibuat sebelumnya.Peluang besar untuk menjana pendapatan 4 atau 5 angka sebulan dengan modal permulaan hanya RM10 sahaja.

Bagaimana nak daftar sebagai pengedar ONEXOX?

Mula-mula anda perlu jadi pengguna dulu....
Dengan sekeping simkad berharga RM10 SAHAJA!

Untuk upgrade menjadi Pengedar, ada 2 pakej yang ditawarkan

Sub-Dealer

PAKEJ PROMO SUB-DEALER = RM90.00 sahaja!!
Anda akan menerima 5 keping simkad.

Dealer

PAKEJ PROMO DEALER = RM278.00 sahaja!!!
Harga Biasa RM290 , Jimat RM12
Anda akan terima 10 simkad + RM100 e-recharge


Daftar Sebagai Pengedar ONEXOX Sekarang!

Suhaila Zulkarnaen

Suhaila Zulkarnaen
  • DYSD25136
  • 01113375421
  • 01113375421
  • 0132981823
  • Facebook

Artikel Terkini

Facebook