Bonus Premium Pendaftaran Subdealer

"Terima kasih kerana berminat menyertai saya dalam menjana income bergaya sebagai rakan niaga melalui Bisnes One XOX Prepaid. Sebagai seorang Leader, adalah menjadi tanggungjawab saya membimbing dan memastikan anda juga boleh berjaya mendapat income lebih RM3000 melalui bisnes One XOX..."
BONUS TERBAIK yang amat saya syorkan untuk anda gunakan HABIS-HABISAN dalam mengembangkan bisnes ONE XOX yang anda sertai.

Nota: IP address anda di simpan oleh sistem dan sekiranya sistem mengesan ruangan download ini dikongsikan ia akan automatically blok akses anda ke ruangan download. Pastikan anda tidak memberikan login akses ke ruangan download anda melainkan untuk kegunaan anda sendiri.
>>> BONUS PREMIUM #1 <<<

Percuma Sistem Website Replika Untuk Promosi Bisnes ONE XOX Melalui Nama dan Tel Anda
(Bernilai RM499)


■■■■■■■■■■ Rahsia BESAR Promosi 100% Autopilot ■■■■■■■■■■■■

Laman web ini mengandungi nama dan nombor telefon anda. Sebaik sahaja anda membuat pendaftaran sebagai subdealer, anda akan memiliki sistem website replika yang bernilai lebih RM499 ini secara PERCUMA!

Link inilah yang akan membolehkan pihak saya membantu anda mempromosikan Bisnes ONE XOX bagi pihak anda secara autopilot. Ianya seperti anda menyertai sebuah kelab keahlian di internet dan sebahagian yuran anda dan ahli-ahli lain akan digunakan untuk mempromosikan bisnes ONE XOX untuk semua ahli kelab keahlian ini - satu konsep "advertising co-op" yang cuma boleh dilihat di pasaran luar negara buat masa sekarang ini.


>>> BONUS PREMIUM #2 <<<

Percuma Landing Page ONEXOX Untuk Promosi Bisnes ONE XOX Melalui Nama dan Tel Anda
(Bernilai RM90)


■■■■■■■■■■ Professional Landing Page ONEXOX - SECRET WEAPON■■■■■■■■■■

Landing Page ini mengandungi nama dan nombor telefon anda. Dengan bantuan landing page ini, bakal prospek akan lebih tertumpu kepada promosi yang anda tawarkan. Sudah pasti penerangan anda tentang bisnes ONE XOX menjadi lebih mudah, ringkas dan jelas.

Anda boleh lakukan sedikit survey di Google, berapa harga yang perlu anda bayar untuk memiliki sebuah professional landing page?? Tapi saya berikan anda PERCUMA sahaja khas untuk bantu anda YAKINKAN prospek untuk sertai anda dalam bisnes ONEXOX.

Klik Di Sini Untuk Lihat Sampel LANDING PAGE
>>> BONUS PREMIUM #3 <<<

Sistem Admin Percuma!
(Bernilai RM199)


Sebaik saja anda mendaftar, kami akan berikan anda sebuah sistem admin anda sendiri dan di ruangan inilah anda akan dapat login dan menggunakan sistem dengan lebih efisyen. Seperti yang telah kami terangkan di atas, anda bukan saja memiliki sebuah web replika yang hebat tetapi juga menjadi admin kepada sistem canggih kami.

Melalui sistem admin ini, anda akan dapat melihat data pelanggan, dapat hubungi mereka, melihat statistik dan perkembangan promosi anda samada berkesan atau tidak, melihat ranking penaja terbanyak, bahan-bahan promosi dan sebagainya! Fuh, amat canggih sistemnya. Jangan risau, ianya simple dan taklah sesukar yang anda bayangkan!

>>> BONUS PREMIUM #4 <<<

PERCUMA Pendaftaran Agen Easyreload
(Bernilai RM99)Bonus ini adalah percuma untuk semua subdealer yang berjaya daftar 20 keping simkad Onexox. YA, sebaik sahaja anda berjaya daftar 20 pengguna simkad Onexox, status anda secara automatik akan dinaikkan ke level Dealer (D). Apabila anda mencapai status ini, pihak kami akan uruskan pendaftaran agen easyreload di Easyreload Easyreload Pakej Topap secara percuma.

Kini anda boleh mulakan bisnes topup secara easyreload dan jana pendapatan lumayan sebagai agen topup. Kami menyediakan PLATFORM TERBAIK kepada anda dalam menjana pendapatan sampingan sebagai agen topup. Ianya sangat mudah dan menyeronokkan. Kami turut menawarkan pekhidmatan jual topup secara easyreload dan memberikan anda keuntungan berganda-ganda sebagai agen topup.


KLIK DI SINI Untuk Info Agen Easyreload>>> BONUS PREMIUM #5 <<<

Sertai KOMUNITI Percuma
(Bernilai RM150)

Kami juga menyediakan support khusus secara eksklusif untuk anda di mana sekiranya anda berhadapan dengan sebarang masalah dan perlukan bantuan, kami akan bantu menyelesaikan segala masalah yang anda hadapi. Kami amat komited untuk bantu anda berjaya dalam perniagaan ini!

Jika nak diletakkan caj untuk kos support ini, nilainya tak kurang dari RM 150, tetapi istimewa untuk anda yang mendaftar, anda akan mendapat FREE Support secara ekslusif ini tanpa sebarang caj tambahan! Hebatkan?.


>>> BONUS PREMIUM #6 <<<

FULLY ACCESS untuk PRODUK KILLER
(Bernilai RM50)

Produk ini adalah salah satu Produk KILLER saya dalam pemasaran online. Jualannya masih laris sehingga sekarang. Ianya banyak membantu usahawan internet terutamanya newbie dalam meningkatkan jualan produk mereka secara online. Dengan memiliki produk ini, apa yang bakal anda ketahui nanti adalah rahsia bagaimana anda boleh KAUT UNTUNG BERGANDA melalui gabungan Formula Hebat Untuk Penuhkan Akaun Bank Anda Tanpa Melibatkan Ribuan Kos Pengiklanan! Teknik yang diberikan AMAT SESUAI digunakan untuk tingkatkan jaringan prospek Onexox anda.

Dengan memiliki produk killer saya, anda LAYAK claim bonus seperti di bawah!
>>> BONUS KILLER #1 <<<

Skrip untuk bina KEDAI ONLINE beserta SHOPPING CHART
(Bernilai RM150)

Sampel Kedai Online - http://www.kedaisyafiyyah.blogspot.com

>>> BONUS KILLER #2 <<<

Tools HEBAT untuk TARIK RIBUAN LIKE fanpage anda
(Bernilai RM30)


>>> BONUS PREMIUM #7 <<<

TEKNIK dan STRATEGI LENGKAP AFFILIATE + Bonus Komando Affiliate bagaimana anda boleh HENTAM RM200 setiap hari menggunakan akaun FACEBOOK dan hasilkan INCOME BERTERUSAN TANPA produk sendiri

(Bernilai RM20 + RM120)Melalui teknik ini, saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh menggunakan FB untuk hasilkan income MUDAH dan PANTAS. Anda perlu ingat memang ramai usahawan baru yang BERJAYA hasilkan income mudah menggunakan FB dan ada juga yang telah pun bergelar JUTAWAN FACEBOOK!

Tetapi bukan semua berjaya hasilkan wang besar di FB! Ada juga yang hanya untung bersih sekitar RM1K –RM2K setiap bulan. Tetapi insyaAllah melalui teknik yang bakal anda perolehi nanti, sudah pasti ada perubahan income online anda.Belum Mula Pun, Anda Dah UNTUNG RM 1957.00!! YA... Bonus Ini Sememangnya PERCUMA Untuk Anda.. SERIUS!!!


Saya tawarkan lagi beberapa KEISTIMEWAAN sekiranya anda sertai saya..!
PENTING!!

PAKEJ PROMO SUB-DEALER = RM278 sahaja!! (PROMOSI TERHAD)

Sebaik sahaja anda dilantik sebagai sub-dealer, anda akan menerima PERCUMA 10 pcs Starter Pack + sim MNP (convert nombor) dari saya dan juga kredit e-Load bernilai RM100 ke akaun ONE XOX yang baru diaktifkan.

Tawaran Ekslusif Ini Khas Untuk Yang Telah Sertai Network Saya.tempahan-simkad-one-xox

pengedar-xox-prepaid


Suhaila Zulkarnaen

Suhaila Zulkarnaen
  • DYSD25136
  • 01113375421
  • 01113375421
  • 0132981823
  • Facebook

Artikel Terkini

Facebook